Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vladimir Pištalo gostuje u Pragu

    Roman “Tesla, portret među maskama“, Vladimira Pištala, koji je objavljen na češkom jeziku pre dva meseca, privukao pažnju i publike i kritike u Češkoj, pa je tamošnji izdavač, Luka Praha, organizovao gostovanje srpskog autora.
     
    U četvrtak 15. decembra, u 11 časova u Pragu će biti priređena konferencija za medije, nakon koje sledi razgovor sa autorom i potpisivanje romana.

    U petak, 16. decembra 11 časova Vladimir Pištalo i prevodilac Pavla Horakova će biti gosti na praškoj televiziji Metropol, a posle emisije je organizovan prijem u Ambasadi Republike Srbije u Češkoj Republici, kod ambasadorke Maje Mitrović.

    Inače, izdavaćka kuća Agora je upravo objavila peto izdanje romana “Tesla, portret među maskama“, koja se i nakon četiri godine od pojavljivanja nalazi na listama najprodavanijih knjiga u Srbiji. Oko Nove godine treba da se pojavi i specijalno izdanje ove knjige, koje će sadržavati i CD sa njenom zvučnom verzijom, a tekst romana za ovu priliku pročitao je naš poznati glumac Petar Božović, sopšteno je iz Agore.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE