Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zaposleni u TV Avala prekinuli program

    Zaposleni u beogradskoj televiziji Avala prekinuli su danas emitovanje redovnog programa u znak protesta zbog neisplaćenih zarada, rekao je agenciji Beta Nikola Vukomanović, predstavnik zaposlenih.

     
    On je rekao da su zaposleni do danas dobili prvi deo zarade za jul, a honorarni saradnici naknade za jun. Prema rečima Vukomanovića, zaposleni su od jutros okupljeni u holu televizije i očekuju razgovore sa upravom.
     
    „Zaposleni su nekoliko puta pokušali da stupe u kontakt sa upravom i dogovore način na koji bi se prevazišla ova situacija. Zaista smo bili pragmatični i pokušavali na sve načine da ne ugrozimo funkcionisanje i emitovanja programa, a da u isto vreme obezbedimo da naše porodice imaju neka primanja uoči Nove godine. Do sada nismo u tome uspeli“, rekao je Vukomanović.
     
    Prema njegovim rečima, danas je trebalo da zaposleni dobiju obaveštenje od uprave kada će im zarade biti isplaćene, ali to se još nije dogodilo.
     
    „Mi ćemo i dalje ostati ovde, okupljeni smo u holu, pokušavamo da rešimo našu situaciju. Nadamo se da će nam se neko od nadležnih obratiti, jer je i nama interes da se vratimo svojim obavezama i da prevaziđemo ovu situaciju. Za sada nema naznaka da će se to desiti, ali mi to očekujemo“, rekao je Vukomanović.
     
    Televizija Avala jedna je od pet komercijalnih TV-stanica, koje u Srbiji imaju dozvolu za emitovanje na celoj teritoriji zemlje.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE