Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Izdavanje „bus plus“ kartica produženo do kraja januara

    Nove „bus plus” kartice građani će moći da izvade i do kraja januara, a da pritom ne plate kaznu ako ih tokom prvog meseca nove godine kontrolori uhvate sa starom povlasticom u gradskom prevozu. Takvu odluku Direkcija za javni prevoz doneće,  do kraja ove nedelje, piše 24sata

    Do sada je izdato više od 270.000 novih elektronskih personalizovanih kartica, što je skoro dve trećine od rekordnih 400.000 povlastica koliko je godišnje GSP „Beograd” imao u poslednjoj deceniji prošlog veka. Ipak, zbog velikih gužvi ispred prodajnih mesta rok za zamenu biće verovatno produžen za mesec dana.

    Trenutno u gradu radi ukupno 38 šaltera na kojima se mogu izvaditi ove kartice, a do kraja nedelje trebalo bi da se taj broj poveća barem za deset novih lokacija.

    – Juče smo otvorili 11 novih šaltera s tim što su zatvorena prodajna mesta u filijalama Erste banke u Jurija Gagarina, Trešnjinog cveta i Save Mašković, kao i MTS-ovi šalteri u Požeškoj i na Trgu Nikole Pašića. Sva oprema iz tih zatvorenih prodajnih mesta biće preseljena na nove lokacije na kojima će šalteri proraditi do kraja nedelje. Svakoga dana se u proseku izda oko 5.500 personalizovanih kartica, a zaključno sa utorkom izdato je 269.390 – kažu u „Bus plusu”.

    Prodaja nepersonalizovanih „bus plus” kartica trebalo bi da počne početkom sledeće godine kada se očekuje da će u vozilima gradskog prevoza proraditi novi, elektronski sistem naplate vožnje.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE