Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Uskoro završetak izgradnje zgrade Veslačkog kluba „Danubijus 1885“

    Nova zgrada Veslačkog kluba „Danubijus 1885“ u Novom Sadu uskoro će biti potpuno gotova. Radovi su u završnoj fazi, a u prizemlju su već smešteni čamci kako bi se sprečilo njihovo propadanje.

    – Zbog vremenskih prilika i predstojećih praznika sigurno će doći do malog zastoja u radovima, no, prema našim procenama, do proleća bi trebalo sve da bude gotovo. Unutrašnji radovi se završavaju, sprovedeni su struja i grejanje, prostorije su okrečene, završene su stolarija i bravarija – kaže direktor kluba Danilo Lučić.

    Izgradnja zgrade najstarijeg sportskog kluba u gradu počela je u aprilu ove godine, a za to je vojvođanska Vlada izdvojila 60 miliona dinara iz Fonda za kapitalna ulaganja. Veslači i rukovodstvo „Danubijusa“ imaće po završetku radova na raspolaganju 1.094 kvadrata novog prostora. U prizemlju se nalazi hangar za smeštaj čamaca, na prvom spratu su prostrana sala za vežbanje na ergonomskim spravama-simulatorima veslanja, pomoćne teretane, svlačionice i kupatila, a na zastakljenom tavanu nalaziće se kancelarije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE