Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Montevideo“ od januara na RTS-u

    Televizijska serija “Montevideo, Bog te video“ reditelja Dragana Bjelogrlića rađena u produkciji “Intermedija netvorksa“ počeće da se prikazuje u januaru 2012. godine na prvom programu RTS-a, najavila je na konferenciji za novinare novinarka Majda Ropret-Filipović.


    Glavni i odgovorni urednik kulturno-obrazovnog programa RTS-a Miodrag Zupanc i direktorka “Intermedija netvorksa“ Tijana Konstantinović potpisali su ugovor o saradnji ove dve kuće izrazivši iskreno zadovoljstvo što će gledaoci imati priliku da vide jednu kvalitetnu seriju. 

    Reditelj filma Dragan Bjelogrlić istakao je da je serija jedan “lep i logičan način života filma“ i da je “sama po sebi autonomno delo“. 

    On je objasnio da ona neće izgledati tako što će film biti prikazivan iz delova, već će publika moći da vidi mnoge scene kojih nema u filmu. 

    “To su dve različite forme – filmska naracija i serija i to je za nas bio jedan težak i iscrpan posao“, rekao je Bjelogrlić. 

    On je ocenio da serija, koja će imati 24 epizode je bolja od filma, jer on nije imao “prostora da isprati sve tokove priča do kraja“. 

    Bjelogrlić je dodao da se iskreno nada da će serija “Monevideo, Bog te video“ u

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE