Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Radnici TV Avala nastavljaju štrajk

    Radnici televizije Avala, koji su u štrajku od 22. decembra, odlučili su danas, nakon pregovora sa vlasnicima i članovima Upravnog odbora, da nastave štrajk.
     
    „Zaposleni žele da počnu da rade, ali da bi se to desilo, sutra bi trebalo da dobiju jednu i po platu i dva honorara, a do 10. januara još jednu i po zaradu i još jedan honorar. Nakon toga bi se dalje sa vlasnicima dogovorili o dinamici isplate zaostalih zarada“, navedeno je u saopštenju koje je potpisano sa „radnici TV Avala“.
     
    U saopštenju je navedeno da su radnici, imajući u vidu tešku finansijsku situaciju u zemlji, „voljni da dalju dinamiku isplata dogovore kasnije, pod uslovom da taj dogovor potpišu vlasnici, članovi Upravnog odbora i predstavnici štrajkača“.
     
    „Ponuda Upravnog odbora i vlasnika da se radnicima isplati jedna plata sutra, a najkasnije do 10. januara, a potom još jedna do kraja januara nije prihvatljiva za radnike kojima se duguju četiri i po plate, odnosno, pet honorara“, navedeno je u saopštenju.
     
    Radnici su naveli da će, ukoliko zahtevi do 10. januara budu ispunjeni, od tog datuma program ponovo biti emitovan po programskoj šemi.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE