Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Orkestar Glena Milera 18.01. u Sava Centru

    Glenn Miller Orchestra, godinama jedan od najaktivnijih orkestara u Evropi, nastupa 18. januara 2012. godine od 20:30h u beogradskom Sava Centru u sastavu svoje turneje „In the Miller mood“ .
     
    Ovo će biti nadogradnja turneje „Evergreens in swing“ koja je postigla ogroman uspeh i koja je punila dvorane u 17 država Evrope i u okviru koje je Orkestar Glena Milera u dve godine imao neverovatnih 260 nastupa.

    Glavni fokus muzičkog programa su Milerove kompozicije i njegov jedinstveni zvuk koji je stvorio i koji ga je pozicionirao kao idola svoga vremena, dok se kao novina turneje ogleda u omažu drugim bend liderima kao što su Woody Herman, Count Basie i Harry James, ali i podsećanje na Ellu Fitzgerald kao najbolju swing pevačicu svih vremena.

    Tako će kompozicije poput ‘’In the Mood’’, ‘’Moonlight Serenade’’, ‘’String of Pearls’’, ‘’Little Brown Jug’’, ‘’Stairway to the Star’’ ili ‘’Somewhere Over the Rainbow’’ doneti dašak tridesetih i četrdesetih godina prošlog veka

    Dirigent Glenn Miller Orchestra je Wil Salden još od 1990., kada ga je na Brodveju u Njujorku predsednik Glenn Miller Productions Inc, gospodin David Mackay, Jr. imenovao kao vođu Glenn Miller Orchestra za Evropu. Od tada kreću turneje po rasprodanim salama širom Evrope i sa čak 200 koncerata godišnje što ih svrstava u jedan od najaktivnijih orkestara na svetu.

    Wil Salden je perfekcionista koji zahteva isto savršenstvo od svakog člana njegovog orkestra. Njegov orkestar je pažljivo negovan i , zbog brojnih turneja i televizijskih i radijskih nastupa, jedan od najpopularnijih orkestrara na svetu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE