Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Ogrnite se pončom i ove sezone

    Pončo je nakon 70-ih i 80-ih godina prošlog veka ponovo zavladao modnom scenom. Dizajneri su ga maksimalno iskoristili u gotovo svim modnim linijama, od sportsko elegantnih  do sofisticiranih i glamuroznih.

    Novim dizajnom ovaj komad odeće dobio je moderniji i atraktivniji izgled. Prednost ponča je pre svega u tome što pruža ogromnu mogućnost kombinovanja, zbog čega je i omiljen među damama. Možete ga nositi i uz pantalone, farmerke, preko tunike, košulje, obične majice, i naravno preko različitih modela haljina. Zahvalan je i zbog neobičnog kroja, koji mu daje drugačiji izgled od kaputa i jakni, pa tako celokupan izgled čini upečatljivijim. Uz sve to i savršeno greje i jako dobro ide i uz slojevite odevne kombinacije.

    Izdvajaju se grubi pleteni komadi različitog kroja, duži i kraći, posebno modeli sa naglašenom asimetrijom. Idealni su za opuštenije prilike preko dana, mada mogu da budu odlični i uz neke ležernije večernje odevne varijante.

    Veoma je aktuelan pončo dizajniran od vunenog štofa, tvida ili kašmira, posebno modeli sa krznom na kragni i ivicama. Izgledaju vrlo ženstveno i sofisticirano ali, osim što se nose u elegantnijim i svečanim prilikama, lepo stoje i uz jednostavne odevne kombinacije. Ove zime posebno su se izdvojili i kraći modeli širokog kroja, kao i tanji kreirani od lepršavih materijala koji se nose preko džempera ili rolke. Veliku popularnost ove zime ima i pončo sa velikom kapuljačom, kao i modeli dizajnirani od veštačkog krzna.

    Što se tiče boja, najviše se ističu modeli u braon i sivkastim nijansama, a stilisti za osveženje izgleda uvek savetuju i one u jarkim tonovima. Pončo se ove sezone nosi i u različitim dezenima, najaktuelniji su karirani, kao i oni prošarani zimskim motivima i animal printom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE