Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Parking servis uveo debitne karte za naplatu parkinga

    Korišćenje parking mesta na 11 parkirališta i garaža u gradu od sada će moći da se plaća debitnim karticama – jednogodišnjim karticama na koje će se novac uplaćivati.

    Debitna kartica može da se dopunjava za odredjeni novčani iznos i omogućava vozačima da udju i izadju sa parkirališta i plate parking bez čekanja u redu, navedeno je u saopštenju JKP „Parking servis“

    Kartica važi godinu dana i na nju može da se uplati maksimalan iznos od 5.000 dinara, s tim da onaj ko uplati maksimalan iznos dobija 10 odsto gratis kredita na kartici, dok za uplatu od 3.000 dinara sledi pet odsto gratis kredita.

    Iz Parking servisa napominju da prilikom jednog dopunjavanja može uplatiti najviše 2.000 dinara, kao i da će se prilikom svakog parkiranja sa te kartice skidati cena parkiranja.

    Kartice mogu da se dopune u garžama „Obilićev venac“, „Zeleni venac“ i „Masarikova“, kao i na parkiralištima „Sava centar“ i „Slavija 2“.

    Debitne kartice za naplatu parkiranja mogu da se koriste u garažama „Obilićev venac“, „Masarikova“, „Zeleni venac“, „Vukov spomenik“ i „Aleksandra Kostića, na parkinzima „Milan Gale Muškatirović“, „Sava Centar“, „Simpo“, „Slavija P1 i P2“, „Aerodrom“ i „VMA“.

    Gradjani mogu dobiti sve informacije o debitnim karticama u Korisničkom servisu „Parking servisa“ na broj 3035 – 400.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE