Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novi Beograd otvara bioskop „Fonatana“ u februaru 2012.

    Bioskop „Fonatana“, simbol Novog Beograda, verovatno će ući u istoriju kao najduže otvarani objekat u gradu. Prema ranijim najavama iz opštine Novi Beograd, potpuno rekonstruisana sala trebalo je da posle dve decenije primi posetioce još u maju 2011, a kako sada stvari stoje, vrata ovog kultnog mesta biće otvorena tek godinu dana kasnije.
     
    Redakcija „Blica“ pokušavala je da sazna razloge zbog čega se toliko dugo čeka na otvaranje, ali je od nadležnih u opštini Novi Beograd dobila samo kratak odgovor:
     
    – Raspisali smo konkurs za opertera i očekujemo da nam se zainteresovani jave. Bioskop će najverovatnije biti otvoren u februaru, ali tačan datum ne možemo da kažemo.
     
    Operater će, prema ranijim najavama iz opštine, rukovoditi bioskopskim programom, odnosno nabavljati i određivati kada će koji filmovi biti prikazani.
     
    Podsećanja radi, radovi na rekonstrukciji „Fontane“ počeli su krajem leta 2010. godine.
     
    Planirani i prenosi koncerata i utakmica
     
    Renovirani bioskopski hol i sala sa 150 stolica na prvom spratu tržnog centra „Fontana“ zauzimaju površinu od 1.380 kvadrata, a doživljaj ne bi trebalo da bude samo posmatranje filmskog platna.
     
    – U sali će se odražavati i pozorišne predstave i konferencije, a planiramo i direktno prenošenje raznih muzičkih koncerata i sportskih događaja – objašnjavao je pre godinu dana Nebojša Obradović, glavni inženjer i nadzornih građevinskih radova.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE