Džon Malkovič u filmu u kome Srbi neće biti negativci - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Džon Malkovič u filmu u kome Srbi neće biti negativci

  Nakon što je Anđelina Džoli svojim rediteljskim prvencem “U zemlji krvi i meda” izazvala ogorčenje dela domaće javnosti, njen će kolega Džon Malkovič, kako prenosi “Alo”, u Holivudu osvetlati obraz Srbima.

  Naime, kako piše današnji “Alo”, Malkovič će igrati u filmu “Težina srca”, koji govori o sudbini 12 banjalučkih beba, umrlih 1992. godine zbog nehumanih sankcija zapadnih zemalja.

  “Polovinom aprila, u Banjaluci bi trebalo da padne prva klapa filma, radnog naslova “Težina srca”, koji će na suptilan i nenametljiv način ispričati priču o tragičnim junskim danima 1992. godine i smrti 12 banjalučkih beba”, izjavio je banjalučki “Fokus” jedan od producenata filma Borivoje Jevđenić.

  Kako je dalje rekao, veruje da će posle filma “Težina srca” mnoge stvari biti jasnije i da će se u svetu slika o Republici Srpskoj i srpskom narodu u celini u velikoj meri promeniti.

  “Ovaj potez biće dobra promocija Srpske, ali i jedna vrsta umetničkog oružja kojim ćemo se morati boriti protiv nedobronamernih”, rekao je Jevđenić i dodao da će projekat podržati i Evropska unija, kao i da će biti angažovan slavni američki glumac hrvatskog porekla Džon Malkovič.

  Pored Malkoviča, u filmu, u kojem će se govoriti samo engleski, u glavnoj ženskoj ulozi će igrati španska glumica Paz Vega.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE