Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Predstavljeni renovirani bazeni SRC „Milan Gale Muškatirović“

    Predstavnici gradske opštine Stari grad posetili su renovirane bazene Sportsko-rekreativnog centra „Milan Gale Muškatirović“, za čiju rekonstrukciju je opština obezbedila 900 miliona dinara.

    U okviru centra nalaze se otvoreni i zatvoreni bazeni, olimpijski bazen, dečji bazen prilagođen osobama sa invaliditetom, kao i sauna i teretana.

    Projekat rekonstrukcije obuhvatio je proširenje dosadašnjeg velikog bazena, povećanje rekreativnog i dečijeg bazena, koji je sada dostupan osobama sa invaliditetom, izgradnju betonskih tribina sa obe strane olimpijskog bazena, kao i rekonstrukciju bazena za neplivače.

    Takođe, uveden je sistem daljinskog grejanja u zatvorenim bazenima i ugrađena je najsavremenija bazenska tehnika.

    Načelnik Uprave gradske opštine Stari grad Dejan Kovačević, prilikom posete, rekao je da je zadovoljan sadašnjim izgledom, funkcionalnošću i kvalitetom sportskog centra i pozvao sve građane da dođu da se rekreiraju.

    „Sportski centar nije samo u funkciji sporta i sportskih klubova, on je u funkciji građana, koji u rekreativnim terminima mogu da dođu“, rekao je Kovačević.

    Za građane bazen je otvoren svakodnevno od 6.30 do 9, od 15 do 18 i od 22 do 23.30 časova, a subotom i nedeljom od 13 do 15 i 21 do 22.30 časova. Cena karte je 300 dinara, za decu do 7 godina 150 dinara, a za penzionere 200 dinara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE