Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Položen kamen temeljac zdravstvene ambulante u Šapcu

    Na Letnjikovcu u Šapcu položen je kamen temeljac za izgradnju zdravstvene ambulante. Gradonačelnik Šapca Miloš Milošević naveo je da će u okviru objekta, pored zdravstvene ambulante, biti smeštena apoteka, kao sastavni deo Apotekarske ustanove „Šabac“, i kancelarija za potrebe mesne zajednice.

    – Objekat je tako lociran da je ispred njega moguće formirati sekundarni centar, odnosno centar za ovaj deo grada. Planiramo da u narednim godinama ovde izgradimo kružni tok saobraćaja i da to bude model za uređenje centara sela i prigradskih mesnih zajednica – istakao je gradonačelnik Šapca.

    On je podsetio na činjenicu da su u prethodnih 11 godina u prigradskim mesnim zajednicama realizovani važni infrastrukturni projekti koji su znatno poboljšali uslove života građana.

    – Od ukupno 36 ulica na Letnjikovcu u 21 je postavljena kanalizaciona mreža. Od 2000. godine 21 ulica dobila je javnu rasvetu, asfaltirano je 17 ulica, a mnogo je urađeno i u oblasti vodosnabdevanja. Od 36 ulica samo dve nemaju gradsku vodu, a četiri su bez gradske kanalizacije – istakao je gradonačelnik Miloš Milošević.

    Površina zdravstvene ambulante iznosiće 150 m2, dok će apoteka i kancelarija Mesne zajednice biti smeštene na 100 m2. Projektom je predviđen i plato ispred objekta sa uređenim zelenilom i klupama. Vrednost radova je 25 miliona dinara, investitor grad Šabac, a rok izgradnje 100 dana.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE