Iskoristili FB anketu kako bi bebi dali ime - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Iskoristili FB anketu kako bi bebi dali ime

  Jedan par iz Illinoisa (SAD) odabrao je ime za svog budućeg sina –  Kuper. To je bilo tako sve do septembra prošle godine dok im doktor nije rekao da je beba koju čekaju u stvari devojčica.
   
  Nakon toga, par je odlučio da uz pomoć Facebook ankete koju su nazvali “Dajte ime mojoj bebi” dobiju ime za devojčicu. Osmislili su anketu tako što su odabrali četiri imena: MekKena, Adelajn, Medlin i Emili, od kojih su glasači birali jedno.
   
  Par objašnjava da je glavni razlog zbog kojeg su se odlučili da na ovaj način daju ime kćerki taj što se oni sami nisu mogli odlučiti za jedno od četiri imena, pa su odlučili da budu prvi par koji će koristiti Facebook aplikaciju da to uradi za njih.
   
  U jednom  trenutku trajanja ankete dva imena su se izdvojila kao favoriti: MekKena i Medlin, sa čak samo dva glasa razlike. Na kraju, nakon što je ime dobilo najviše glasova (1.310), 31.01.2012. godine rodila se beba Medlin.
   
   
   

  Sakupite Belville virtuelni buket i osvojite nagradu za dvoje!

  Pronađite skriveni Krin na ovoj strani, jedan od ukupno 14 cvetića koji čine Belville virtuelni buket. Vaš zadatak je da ih sve sakupite, i zajedno sa romantičnom porukom pošaljeta na danzaljubljenih@belville.rs

  Sledeći cvet potražite na http://www.234.co.rs/belville-buket/

  Ako ste na cvetić na ovom sajtu naišli slučajno, posetite https://www.facebook.com/belvilledobrodosli?sk=app_102348423225528
  i upoznajte se sa upustvima za nastavak potrage.

  Srećno!

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE