Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Paraćin: Javne nabavke za održavanje i izgradnju puteva

    Direkcija za izgradnju opštine Paraćin, za 2012. godinu, objavila je četiri javne nabavke velikih vrednosti, piše opštinski sajt.

    Ponude za izbor izvođača u prvoj fazi, odnosno njihovu kvalifikaciju za drugu fazu, za poslove održavanja ulica i puteva na teritoriji paraćinske opštine i izgradnju ulica u seoskim mesnim zajednicama biće otvorene 21. februara.

    Po planu Direkcije za izgradnju za poslove održavanja, tj. sanacije i krpljenja udarnih rupa, opredeljeno je 12,5 miliona dinara, a za izgradnju seoskih ulica 20 miliona dinara.

    Treća, od četiri raspisane javne nabavke velikih vrednosti, tiče se kvalifikovanja izvođača za predviđenu izgradnju Šumadijske ulice u Žabaru i Sinđelićeve u Dankovu. Za taj deo programa Direkcija je planirala oko 10 miliona dinara.

    U toku je i javna nabavka za izbor izvođača za rekonstrukciju najoštećenijih gradskih saobraćajnica, za šta je planirano 13 miliona dinara. U programu Direkcije, predviđena je rekonstrukcija nastavka Ulice 27. marta, Dimitrija Marjanovića, Žikice Jovanovića Španca i Cara Dušana. Kvalifikacija izvođača koji dostave ponude za izgradnju ili rekonstrukciju ulica u gradu, biće obavljena nakon otvaranja dokumentacije, 27. februara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE