Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Sve zdravstvene ustanove u gradu rade uobičajeno

    Sve zdravstvene ustanove u Beogradu rade uobičajeno, a ukoliko budu donete nove mere i preporuke u skladu sa vanrednom situacijom, one će ih se pridržavati, saopšteno je iz Gradskog sekretarijata za zdravstvo.
     
    Domovi zdravlja u Beogradu rade od sedam do 20 časova radnim danima, a subotom i nedeljom od osam do 18 sati. 

    Apoteka „Beograd“ radnim danima radi od sedam do 20 časova, a subotom od osam do 15 časova. Dežurne apoteke u sastavu Apoteke „Beograd“ radnim danima, subotom, nedeljom i praznicima rade neprekidno, kao i Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć Beograd. 
     
    Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata radi od sedam do 20 časova radnim danima i od osam do 18 časova subotom i nedeljom, a Gradski zavod za gerontologiju Beograd radnim danima radi od sedam do 20 časova, a subotom i nedeljom od sedam do 15 sati. 

    Gradski zavod za plućne bolesti i tuberkulozu Beograd radnim danima radi od sedam do 19 časova, a subotom i nedeljom od sedam do 13 časova. 

    Radno vreme kliničko-bolničkih centara za osobe koje se nalaze na stacionarnom lečenju je 24 časa neprekidno, svakog radnog dana, subotom, nedeljom i praznikom, dok se specijalističko-konsultativna delatnost kliničko-bolničkih centara za ambulantno lečene bolesnika radnim danima obavlja od sedam do 19 sati, podseća se u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE