Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Na razmatranju izmena plana detaljne regulacije “Dela gradskog sportskog centra Jezero“

    Članovi Gradskog veća Kragujevca uputili su na dalje razmatranje i odlučivanje Skupštini grada nacrt izmena plana detaljne regulacije “Dela gradskog sportskog centra Jezero“, kojim će biti omogućeno da se lokacija od oko hektar kod jezera Bubanj nameni za potrebe razvoja hotelijerstva.
     
    – Ovim izmenama se otvara mogućnost da se opredele lokacije i kapaciteti za razvoj hotelijerstva u Kragujevcu jer i konstatacija od strane Grada i uopšte strategija razvoja su na stanovištu da gradu nedostaju hotelski kapaciteti – istakao je član Gradskog veća za investicije i razvoj Nebojša Vasiljević.
     
    Reč je konkretno o lokaciji koja se, kako je rekao Vasiljević, naslanja na jezero Bubanj, kod hale Jezero i korišćena je za male sportove.
     
    Izmenu Plana detaljne regulacije je uradila kragujevačka Direkcija za urbanizam. Inače, na izmeni plana uređenja prostora oko jezera Bubanj radilo se više puta u poslednjih nekoliko godina, zbog različitih potreba koje su iskazivali zainteresovani investitori i Grad.
     
    Na sednici je data i saglasnost na nacrt plana detaljne regulacije ulice Dušana Đorđevića do ulice Internacionalnih brigada u dužini od 2,1 km i na nacrte odluka o izradi PDR-a “Dalekovod Kragujevac 1- Kragujevac 8“ i “Bresnica III – 2.deo“.
     
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE