Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ovo je najdeblji čovek na svetu

    Britanac koji svakodnevno za doručak pojede 8 hot dogova trenutno  je najdeblji muškarac na svetu, prenose britanski mediji.
     

     
    Kit Martin (42) trenutno je težak oko 370 kilograma zbog kojih je već godinama prikovan za krevet, a za njega se svakodnevno brine tim od 18 ljudi, piše Daily Mail.
     
    ‘Kada sam imao 16 godina umrla mi je majka i nakon toga sam prestao brinuti o sebi. Nije me bilo briga što će mi se dogoditi. Jeo sam sve i svašta. Krivim sebe i mrzim sebe zbog toga što sam učinio’, rekao je Kit.
     
    Kit izlazi iz kuće jedino kada ide u bolnicu na lekarski pregled, a tada po njega dolazi osmoro bolničara kako bi ga prebacili u sanitetsko vozilo koje je posebno ojačano kako bi ga moglo sprovesti do bolnice.

    Dane provodi gledajući televizijski program i hraneći se. Prema podacima The Independenta, Kit obično na dan pojede osam hot dogova za doručak, raznih čokoladica, kolača i keksa za ručak, dok za večeru jede 16 kobasica i veliku vrećicu čipsa.
     
    Lekari su mu rekli da mora izgubiti barem polovinu sadašnje težine kako bi uopšte mogli razmišljati o ugradnji želudačne premosnice koja bi mu trebala  dodatno pomoći u mršavljenju.
     
    Kit je titulu najdebljeg čoveka na svetu preuzeo od Meksikanca Manuela Uribea koji je nekada bio težak 450 kilograma, ali drastičnom detom je izgubio čak 250 kilograma.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE