Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Radnici Tv Avala: Sutra u podne ulazimo u zgradu

    Zaposleni u televiziji Avala, koji štrajkuju od 22. decembra zahtevajući isplatu zaostalih zarada, saopštili su danas da će sutra u podne pokušati da uđu u zgradu i na svoja radna mesta.

    U petak 17.2.2012. godine zaposleni će tačno u podne pokušati da uđu u zgradu i na svoja radna mesta, pa pozivamo kolege iz drugih medija da to zabeleže i informišu javnost – navodi se u saopštenju Štrajkačkog odbora.
     
    Zaposleni su ponovo pozvali vlasnike televizije da im isplate zaostala dugovanja.
     
    – Zaposleni ponovo poručuju Danku Djuniću, renomiranom bečkom advokatu Johanu Verneru Krausu, a pogotovo Željku Mitroviću – gospodo, zasucite vi rukave i završite posao koji je trebalo da bude gotov još pre dva meseca. Vama, bar kako kažete, pare nisu problem. Nadamo se da ćete ovog puta biti dorasli situaciji i da ćete isplatama zaostalih dugovanja doneti najbolju odluku za opstanak
    televizije i dobro svih zaposlenih – istakao je Štrajkački odbor.
     
    Predsednik Štrajkačkog odbora Nikola Vukomanović rekao je ranije da su honorarni saradnici TV Avala dobili poruku putem mobilnog telefona kojom su obavešteni da će im od 20. februara biti zabranjen ulaz u zgradu televizije.
     
    Avala je jedna od pet komercijalnih televizija koje imaju dozvolu za emitovanje na celoj teritoriji Srbije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE