Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Otkriven enterijer novog Ceed’a

    Novi Cee’d vizuelno se značajno razlikuje od aktuelnog modela. Prednjim delom automobila dominiraju karakteristična maska hladnjaka pod nazivom „tigrov nos“ i farovi sa LED dnevnim svetlima. Dizajn vrata, zakošeni A-stub, zakrivljena linija krova i integrisani zadnji spojler naglašavaju sportski izgled novog Ceed-a.
     
    Unutrašnjost vozila izgleda ozbiljnije i očigledna je namera kompanije KIA da se dizajnom enterijera i kvalitetom upotrebljenih materijala približi evropskim automobilima u ovom segmentu.
     
    U južnokorejskom proizvođaču kažu da je poboljšana ergonomija u vožnji. Centralna konzola oblikovana je u stilu avionskog kokpita i blago je okrenuta prema vozaču. Svi elementi na instrument tabli smešteni su oko upravljača kako bi bili nadohvat ruke, a audio i klima-uređaj posebno su grupisani na centralnoj konzoli. Instrumenti i prekidači oivičeni su tankim prstenovima od hroma, a ručice na vratima izrađene su od kvalitetnih materijala.
     
    KIA još uvek nije objavila specifikacije i tehničke karakteristike nove generacije modela Cee’d, ali iz ove kompanije saopšteno je da će automobil biti duži, širi, ali i niži od svog prethodnika, dok će zadržati slično međuosovinsko rastojanje.
     
    Što se tiče motora, ne bi trebalo da bude većih iznenađenja, tako da se očekuju isti 1.4 i 1.6 litarski benzinski i dizel agregati koji je ugrađuju u sestrinski Hyundai i30.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE