Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zaposleni nisu uspeli da uđu u zgradu TV Avala

    Zaposleni u TV Avala, koji su u štrajku već 57. dan, nisu danas uspeli da uđu u zgradu televizije, jer su vrata bila zaključana, a, kako su preneli, objašnjeno im je da je „ta televizija institucija i da po preporuci vlade i danas neće raditi“.
     
    Oni su istakli da se neće pomiriti sa takvom situacijom i da će i u ponedeljak pružiti podršku kolegama honorarcima koji od 20. februara imaju zabranu ulaska u zgradu televizije i „stajaće sa njima dok se taj problem ne reši“.
     
    Predsednik Štrajkačkog odbora TV Avala, Nikola Vukomanović, rekao je da zaposleni nisu uspeli da uđu u zgradu, jer su „vrata zaključana i unutra je prilično veći broj ljudi iz obezbeđenja nego što je to uobičajeno“.
     
    „Ova situacija u koju su nas doveli naši vlasnici, ali i država, ne radeći svoj posao kako treba, strašna je, jer nismo organizovani tako da bi mogli da radimo bez ijednog dinara“, kazao je Vukomanović.
     
    On je dodao da „javnost treba da zna šta se dešava s televizijom Avala i da zaštiti zaposlene“ i postavio pitanje: „Zašto Danko Đunić, Johan Verner Kraus i Željko Mitrović imaju povlašćen tretman?“.
     
    „Činjenica je da trećina u ponedeljak neće imati mogućnost da uđe u zgradu televzije Avala, ali se zaposleni u štrajku neće pomiriti sa tim.. Mi radimo i očekujemo da budemo isplaćeni za to i zahtevamo od odgovornih da odgovore zašto se toleriše situacija na Avali“, kazao je Vukomanović. On je dodao da će se zaposleni TV Avala koji su u štrajku obratiti i protestovati ispred RRA, Ministarstva kulture, vlade, ali i Predsedništva.
     
    Svi honorarni saradnici TV Avala dobili su poruku putem mobilnog telefona kojom su obavešteni da će im od 20. februara biti zabranjen ulazak u zgradu televizije, rekao je ranije Tanjugu Vukomanović.
     
    Prema njegovim rečima, potom je usledilo i isključivanje službenih telefona, a uklonjeni su i pločica i telop kojim su gledaoci obavešteni da su zaposleni u štrajku.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE