Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Bez gala premijere Anđelininog filma u Beogradu

    Film Anđeline Džoli „U zemlji krvi i meda“ počeće da se prikazuje u Srbiji od 23. februara, ali velike premijere neće biti.

    Kako je medijima rekao Zoran Savić, direktor „Milenijum filma“ koji je distributer filma Džolijeve za Srbiju, premijere neće biti ali će se „film normalno prikazivati pa će svi koji žele da ga vide imati šansu“. Niko, međutim, ne očekuje preteranu navalu za film Džolijeve koji je ljubavna priča o Srbinu i Muslimanki smeštena u period pre i tokom rata u Bosni 1992-95. i koji je izazvao žestoke reakcije u Srbiji i regionu.

    Džoli je još ranije najavila da u okviru regionalne turneje svog filma neće posetiti Beograd je smatra da nije najbolji trenutak za to.

    „Ne plašim se za svoju bezbednost, ali smatram da trenutak nije najbolji. Oseća se agresivnost i netrpeljivost u srpskim medijima. Mislim da ljudi u Srbiji neće moći jasno da vide poruku filma“, rekla je Džoli Tanjugu u Sarajevu uoči premijere filma.

    „Ukoliko dođem u Beograd, to će rasplamsati strasti. Ne osećam se dobrodošlom u ovom trenutku“, navela je Džoli, ali je izrazila želju da jednog dana poseti glavni grad Srbije, pogotovo zbog članova ekipe iz Srbije koje je upoznala na snimanju filma.

    Britanski „Guardian“ inače je preneo izjavu Džolijeve da njoj i srpskim glumcima u filmu neko šalje pretnje putem interneta.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE