Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Niže cene „Jatovih“ karata do 29. februara

    Putnici „Jat ervejza“ će do 29. februara moći da kupe aviokarte po sniženim cenama, za putovanja od 1. marta do 1. jula, saopštila je ta kompanija.
     
    Povratna karta za Beč može da se kupi po ceni od 99 evra, a za 103 evra može da se putuje u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Ohrid i Dubrovnik.
     
    Karte od 133 evra Jat nudi za letove u Atinu, Istanbul, Rim, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm, Geteborg, Brisel i London (Getvik).
     
    Destinacije po ceni od 143 evra su Cirih i Berlin, a za 163 evra građani mogu da putuju u Pariz, London (Hitrou) i Amsterdam.
     
    Ukoliko žele da lete iz Podgorice, Sarajeva ili Skoplja za evropske destinacije preko Beograda, povratne karte mogu da se kupe po cenama koje se kreću od 203 evra.
     
    Ove cene važe, takodje, na prvacima iz navedenih gradova za Beograd, a obuhvataju sve takse osim usluge izdavanja karte.
     
    Ponuda neće važiti za period uskršnjih praznika i za većinu letova iz Evrope posle 20. juna, dok će iz Londona (Getvik), Istanbula, Milana, Rima, Dubrovnika i Atine moći da se putuje po promotivnim cenama sve do početka jula.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE