Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Sabor lovaca Srbije na Zlatiboru

    Jubilarni 30. Sabor lovaca Srbije održaće se od 23. do 26. februara na Zlatiboru, u okviru kojeg će se održati tradicionalni lov na vuka i takmičenje u streljaštvu.
     
    Na strelištu „Zova“ takmičenje će biti organizovano u pet disciplina – Memorijal „Dušan Bojović“ pokretna meta (silueta vuka), Memorijal „Slavko Dondur“ nepokretna meta (silueta srndaća), Memorijal „Dr Vojkan Jovanović“ glineni golubovi, KUP „Prvi Partizan“ 400 metara i vazdušna puška – lovački podmladak.

    Pored tih takmičenja na strelištu će biti priređen i pečen vo na ražnju i drugi zlatiborski specijaliteti, duvački orkestar i drugi programski sadržaji.
     
    Uveče 24. februara, predviđena je svečana akademija povodom 30 godina saborovanja i 110 godina lovačkog udruženja „Zlatibor“ iz Čajetine u hotelu „Dunav“, gde će biti predstavljena i promocija monografije Sabora.

    U subotu 25. februara, planiran je lov na vuka, koji će uveče biti završen lovačkim balom uz muzički program, u „Palisadu“ , gde će biti proglašeni pobednici, a narednog dana, sledi tradicionalni lov na lisice sa goničima.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE