Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zaposlenima TV Avala uplaćena treća plata

    Zaposlenima na TV Avala uplaćena je treća plata, a honorarcima četvrti honorar, saopštio je menadžment te medijske kuće, javlja B92.
     
    Rukovodstvo TV Avale zbog toga je sve radno angažovane, koji štrajkuju dva meseca, pozvalo da se vrate na posao.
     
    Predsednik Štrajkačkog odbora TV „Avala“ Nikola Vukomanović potvrdio je za Radio B92 da je uplata izvršena, čime su praktično ispunjeni njihovi zahtevi.
     
    O pozivu da ponovo počnu da rade, zaposleni će doneti odluku posle popodnevnog sastanka sa predstavnicima Republičke radiodifuzne agencije, kaže Vukomanović.
     
    „Mi tražimo isplatu svih zaostalih zarada, honorara i doprinosa. Da li će zaposleni prihvatiti ovu ponudu menadžmenta ili ne biće poznato u 15.30, odmah nakon stastanka sa RRA kada će naše kolege imati priliku da se izjasne da li im je dosta ovog mučenja i da ći će početi da rade uz neku jasno preciziranu dinamiku isplata tih zaostalih dugovanja“, kazao je Vukomanović.
     
    Štrajk u televiziji Avala traje već 60 dana, a zaposleni od RRA očekuju konkretna predloga za rešenje problema te medijske kuće. Osim toga, zahtevaju i proveru navoda nekadašnjeg glavnog i odgovornog urednika Roberta Nemečeka, koji je ukazao na finansijske malverzacije kojima su oštećeni država i zaposleni.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE