Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    NIS preuzima neiskorišćene bonove za gorivo

    Klijenti koji do sada nisu uspeli da iskoriste stare NIS bonove za gorivo, moći će da ih do 30. marta vrate na blagajnama kompanije, zbog uvođenja NIS kartica za gorivo, saopštila je Naftna industrija Srbije.
     
    Prijem neiskorišćenih bonova obavljaće se svakog radnog dana od 8 do 15 sati u Beogradu (ulica Milentija Popovića 1) i u Novom Sadu (ulica Bulevar Oslobođenja 69).
     
    Vrednost bonova može biti nadoknađena na način koji odgovara klijentu: ili uplatom sredstava na račun, dopunom NIS debitne kartice ili za plaćanje dospelih obaveza.
     
    NIS je prestao sa izdavanjem bonova još prošle jeseni, kada je kompanija uvela NIS kartice za gorivo, kao savremeni sistem bezgotovinskog plaćanja.
     
    Benzinske stanice NIS-a su bonove za gorivo primale do 1. januara ove godine. Kompanija je do sada izdala više od 100.000 NIS kartica za gorivo koje se koriste na više od 400 kompanijskih benzinskih stanica širom Srbije.
     
    Ovaj ekonomičan i komforan sistem plaćanja, danas koristi više od 5.500 pravnih lica.
     
    Detaljna informacija o NIS kartici za gorivo nalazi se na korporativnom sajtu www.nis.rs u delu „Kartica za potrošače“. Za više informacija o prijemu ranije izdatih i neiskorišćenih bonova, potrošači se mogu obratiti na telefone: 011/ 222 92 05 i 021 /481 39 10.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE