Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Osmi susreti varoških pozorišta

    Osmi festival amaterskih pozorišta „Milivojev štap i šešir“ otvoren je 21. februara izvođenjem predstave „Ćelava pevačica“ domaćeg amaterskog pozorišta u Požarevcu, rodnom gradu barda srpskog glumišta Milivoja Živanovića.


    Osim ovog komada, publika će imati priliku da vidi i omladinsko amatersko pozorište „Kruška“ iz Kruševca predstavom „Tamna je noć“ Aleksandra Popovića, u režiji Zdravka Savića. Ova predstava na programu je drugog festivalskog dana, u sredu, 22. februara.

    Treća po redu je predstava posvećena bardu srpskog glumišta Milivoju Živanoviću u izvođenju pozorišta „Raša Plaović“ iz Uba. Oni će izvesti predstavu Predraga Perišića „Heroji“, u režiji Zorana Savkovića.

    „Srpska drama“ Siniše Kovačevića na programu je 24. februara u izvođenju pozorišta Doma kulture „Radivoje Uvalić Bata“ iz Prokuplja, a u režiji Hranislava Dragutinovića i Srđana Živkovića.

    Centar za kulturu iz Kovina predstaviće se požarevačkoj publici predstavom „Mirandolina“ Karla Goldonija, a u režiji Jovana Grujića. Izvešće je članovi amaterskog pozorišta iz ovog vojvođanskog grada.

    Festival će zatvoriti predstava amaterskog pozorišta iz Krnjeva „Ljubav na seoski način“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE