(FOTO) U Belvillu održan Sajam kultura

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  (FOTO) U Belvillu održan Sajam kultura

  U naselju Belville održan je veliki sajam kultura „Global Village”, organizovan u saradnji kompanije Blok 67 Associates i međunarodne studentske organizacije AIESEC. Tokom sajma, Beograđani su se upoznali sa kulturama koje su predstavljali studenti iz zemalja kao što su Brazil, Japan, Venecuela, Belgija, Rusija, Poljska, Rumunija, Turska, Tunis, Uzbekistan, kao i Srbija.
   
  Posetioci „Global Village-a” imali su jedinstvenu priliku da se upoznaju sa kulturama različitih zemalja, hranom, pićem, muzikom, plesovima, tradicionalnim nošnjama, kao i poslovicama i receptima svetskih nacionalnih kuhinja. Sajam kultura za cilj je imao uklanjanje geografskih barijera kako bi se poštovale razlike i povezanost, ali i pozivanje na toleranciju i poštovanje različitosti kultura. Atmosferu u Belville-u upotpunio je nastup kulturno-umetničkog društva „Talija” iz Beograda.
   
  „Veliko nam je zadovoljstvo što je Belville posle Univerzijade još jednom ugostio studente iz inostranstva, koji su na jedinstven način predstavili kulture svojih zemalja Beograđanima. Posetioci sajma kultura su upoznali različite istorije i običaje i sa gostima iz inostranstva razmenili utiske o našoj zemlji i gradu. Zajedno sa učesnicima smo poslali poruku tolerancije i na taj način dali doprinos negovanju vrednosti multikulturalizma u Srbiji”, istakla je Vidra Vučević, marketing menadžer u kompaniji Blok 67 Associates.
   
  Tokom trajanja sajma kultura u naselju Belville, svi posetioci zajedno sa učesnicima oslikavali su i ispisivali poruke na temu internacionalizma na velikom platnu. Global Village bio je jednodnevni događaj koji je trajao od  12 do 15 časova, dok je ulaz na sajam bio slobodan.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE