Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Parni valjak“ zakazao i četvrti koncert

    Zagrebačka grupa „Parni valjak“ rasprodala je tri uzastopna i potvrdila četvrti koncert, 11. marta, u Sava centru, saopštio je danas organizator.
     
    Prva dva koncerta, zakazana za 8. i 9. mart, rasprodata su za dve nedelje, uprkos hladnom vremenu, dok su ulaznice za treći uzastopni nastup 10. marta u Sava centru, prodate za samo dva dana.

    Ulaznice, po cenama koje se kreću od 2.050 do 3.100 dinara, prodaju se na blagajni Sava centra i svim prodajnim mestima Eventima, a na svakoj se nalazi jedinstveni bar kod za preuzimanje novog albuma „Parnog valjka“ – „Stvarno nestvarno“ sa Interneta.

    „Parni valjak“ intenzivno priprema zahtevne akustične koncerte, drugačije od onih koje su ljubitelji ovog benda imali priliku da vide. Grupa je poslednji akustični koncert imala pre skoro 20 godina, a DVD izdanje sa tog nastupa pod nazivom „Live In ZeKaeM“ publika i dalje kupuje. Beogradski koncerti biće prilika ne samo da se ponovi deo te atmosfere, već i da se izvedu neke pesme sa poslednjeg albuma, koji je muzička javnost u regionu ocenila kao „povratak izvornom rokenrolu grupe“ koja svira još od 1975.
     
    Publika će imati priliku da čuje i neke melodije koje nisu izvodili uživo 10 i više godina. Svaki koncert trajaće više od dva sata, a neke od najenergičnijih pesama „Parni valjak“ će izvesti u pratnji gudačke i duvačke sekcije, uz vokale Tine Kresnik i Akija Rahimovskog.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE