Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Survivor“ startuje na Prvoj 12. marta

    Dugo najavljivana četvrta sezona rijaliti šoua „Survivor“ počinje da se emituje u ponedeljak 12. marta na Prvoj srpskoj televiziji, kao i na hrvatskom kanalu RTL. Voditeljski tandem su Andrija Milošević i njegova koleginica iz Hrvatske, Marijana Batinić.
     
    Osamnaest VIP ličnosti iz Srbije, Hrvatske i Makedonije, otisnulo se put daleke Kostarike u potrazi za životnom avanturom, koja će mnogima promeniti život. I junaci četvrte sezone najsurovijeg šoua otišli su na ovo putovanje puni optimizma i energije, ali kao i u prethodnim serijalima surova realnost ih je baš tako, surovo i iznenadila.
     
    „Svi su bili umorni od puta, ali dovoljno svesni da uskoro stižu na odredište gde će započeti velika avantura,“  kaže Andrija Milošević.“ Međutim, loši vremenski uslovi su samo ubrzali dešavanja u „Survivoru“ i već se moglo videti ko ima jake živce, a kome će faliti strpljenja u nastavku takmičenja. Iako su žene u takvim situacijama sklonije histeriji, moram reći da je bilo prijatnih iznenađenja među damama, koje su potpuno smireno izdržale uzburkani put do cilja.“

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE