Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Devojka pojela 4.000 sunđera i 100 sapuna

    Jedna Britanka razvila je prilično čudan ukus kada je hrana u pitanju – ona obožava da jede sunđere koji se koriste za kupanje ili pranje sudova.
     
    Keri Trebilkok (21) tvrdi da je do sada pojela oko 4.000 sunđera, kao i 100 sapuna, prenose britanski tabloidi.

    Ova stomatološka sestra iz Kornvola rekla je da voli da ih jede sa raznim dodacima – sa senfom, barbikju sosom, džemom, medom, kečapom ili sa toplom čokoladom. Lekari su joj dijagnostikovali poremećaj u ishrani pod nazivom Pika, koji izaziva veliki apetit prema nejestivim stvarima.
     
    „Jednog dana pobediću ovo i biću sposobna da se tuširam i da perem suđe bez osećaja gladi“, rekla je ona listu „San“.

    Ona je rekla da je posle jedne večere, u toku koje je pojela duplu porciju lazanja i koficu sladoleda, osetila da je i dalje gladna i da bi odvratila sebi pažnju od hrane uzela je da pere sudove.

    „Uzela sam novi sunđer iz paketa i osetila sam neverovatnu želju da ga pojedem. Uz čašu vode pojela sam ceo sunđer. Nije imao nikakav ukus, ali sam otkrila da je jedenje sunđera prijatno“, objasnila je ona i dodala da najviše voli one sa ukusom voća – limuna i lajma.

    Trebilkok za svaki obrok prema sopstvenom prizanju pojede „dosta sunđera i tri kašičice organskog sapuna“ ali se nada da će uskoro pobediti svoju bolest.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE