Bioskop "Fontana" opet radi od 8. marta - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Bioskop “Fontana” opet radi od 8. marta

  Bioskop “Fontana” na Novom Beogradu biće otvoren 8. marta Festivalom frankofonog filma koji se odvija u okviru tradicionalne manifestacije Mesec frankofonije u Srbiji.

  – Bioskop će nakon Frankofonije nastaviti sa programom kojim će rukovoditi “Art end Popokorn“, odabrani na konkursu koji smo raspisali za operatera da nabavlja i određuje kada će koji filmovi biti prikazivan. Ono što je ugovorom zaključeno je da na repertoaru budu zastupljeni evropska ostvarenja i dečji filmovi – kaže Miloš Hetlerović u ime opštine Novi Beograd.
   
  Renovirani bioskopski hol i sala sa 142 mesta na prvom spratu tržnog centra “Fontana” zauzimaju površinu od 1.380 kvadrata. Radovi na rekonstrukciji bioskopa počeli su krajem leta 2010.
   
  Frankofonija je i ove godine u znaku frankofonih ostvarenja koja se prikazuju na 40. FEST-u, ali i muzičkog dela koji je posvećen kompozitoru Klod Debisiju na Kolarcu i čudesnih malijskih bluz muzičara “Tinariwen” koji će nastupiti u Domu omadine.
   
  Izložbe, susreti, takmičenja, promocija knjige i predavanja upotpuniće bogat program koji Francuski institut organizuje u saradnji sa kulturnim institucijama i frankofonim ambasadama, uz podršku Ministarstva kulture Srbije.
   
  Za većinu događaja ulaz je besplatan, a detaljni program može se pogledati na sajtu www.institutfrancais.rs ili na Fejsbuk stranici: Frankofonija-u-Srbiji.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE