Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    NME nagrade: Trijumf Florence And The Machine, Biber ima najgori album

    Grupe „Florence And The Machine“, „The Horrors“ i „Arctic Monkeys“ trijumfovale su na ovogodišnjoj dodeli nagrada britanskog magazina NME u Londonu.
     
    Bend „Florence and the Machine“ dobio je dva priznanja, za najboljeg solo izvodjača i najbolju pesmu „Shake It Out“. Primajući nagradu, Florens Velč je kazala da, iako „još nije poznato“ da li je deo benda ili solo izvodjač, neće odbiti to priznanje. Grupa „The Horrors“ nagradjena je za najbolji album, za njen treći studijski album „Skying“. Bend „Kasabian“ dobio je priznanje za najbolji britanski bend i tu nagradu posvetio je Dejviju Džonsu, pevaču grupe „Monkees“, koji je umro u sredu.
     
    Grupa „Foo Fighters“ proglašena je za najbolji strani bend, dok je nagrada za najbolji novi bend pripala grupi „The Vaccines“. Priznanje za najbolji video spot dobio je bend „Hurts“, za „Sunday“. Za najveći dens hit proglašena je pesma „Broken Record“ Kejti Bi. Glastonberi je nagradjen kao najbolji festival, a “ Arctic Monkeys “ kao najbolji bend na živim nastupima. Noelu Galageru pripalo je priznanje „Božanski genije“. Džastin Biber dobitnik je najmanje laskavog priznanja, za najgori album godine, za „Under The Mistletoe“.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE