Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Markioni: „Fiat 500l“ most koji spaja italijansku kompaniju i srpski narod

    Predsednik Fijata Serđo Markione i predsednik Srbije Boris Tadić ocenili su u utorak u Ženevi da novi model „fiat 500L“ ukazuje na značaj saradnje te italijanske kompanije i Srbije na obostranu ekonomsku korist.
     
    „Ovo je početak izvoznog programa u Srbiji“, rekao je Markione na konferenciji za novinare u Ženevi i dodao da je „fiat 500L“ most koji spaja italijansku kompaniju i srpski narod na obostranu ekonomsku korist.
     
    Markione je ocenio da je novi model „svedočanstvo kontruktivnog dijaloga“ i da je time proširena aktuelna ponuda Fijata. Prvi čovek Fijata podsetio je da u Kragujevcu postoji „duga i ponosna tradicija u prozivodnji atutomobila“.
     
    Predsednik italijanske kompanije citirao je srpskog pisca Ivu Andrića o značaju mostova koji povezuju ljude i podsetio da je od potpisivanja ugovora s Fijatom 2008. godine „proteklo mnogo vode“.
     
    Predsednik Tadić rekao je da je „fiat 500L“ novi početak saradnje između italijanske kompanije i Srbije i podsetio da je u prošlosti ta saradnja bila od obostrane koristi.
     
    „To je dobar auto“, rekao je Tadić i naveo da se zahvaljući Fijatu u Srbiji razvijaju i drugi delovi automobilske industrije.
     
    Fijatov novi model „fiat 500L“ proizvodiće se u kragujevačkoj fabrici i danas je premijerno predstavljen na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE