Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U knjižarama „Delfi“ pokloni za Dan žena

    Knjižara „Delfi SKC“ povodom Dana žena pripremila je mnogobrojne poklone, a stoti kupac knjige „Supruga 22“ dobiće unikatno izrađenu ogrlicu optočenu platinom zlatare „Stefanović“, najavila je danas izdavačka kuća „Laguna“.
     
    Uz „Lagunine“ naslove na poklon će se dobiti cveće cvećare „Ivona“, „Grand kafa“ i slatkiši kompanije „Soko štark“, vaučeri „Kuće čaja“, a u pojedinim knjižarama i kozmetika „Golden Rose“.
     
    Zvezdara teatar, Pozorište „Slavija“, Ustanova kulture „Vuk Karadžić“, Pozorište na Terazijama, Narodno pozorište i Atelje 212 kupcima „Laguninih“ knjiga pokloniće besplatne ulaznice za pojedine predstave. Ulaznice se mogu dobiti u „Laguninim“ klubovima čitalaca u Bulevaru kralja Aleksandra, kod Vuka, u „Ziri“, na Terazijama, u Knez Mihailovoj i Makedonskoj.
     
    U knjižari „Delfi“ u Knez Mihailovoj, osim već pomenutih poklona deliće se i vaučeri za kozmetičke usluge salona lepote „Mi-Ma plus“, koji omogućava popust od 30 posto.
     
    U okviru proslave 8. marta u knjižari „Delfi SKC“ biće organizovana pomocija knjige „Ispod sedmog neba“ Jelice Greganović.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE