Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Još deset dana do zimske zabave na Kopaoniku

    Odbrojavanje do početka najvećeg zimskog muzičkog festivala u jugoistočnoj Evropi je počelo. Interesovanje za festival na Kopaoniku od 19. do 25. marta je veliko, tako da su aranžmani u popularnim Konacima rasprodati. Preostalih desetak dana je šansa da se zahvaljujući last minute aranžmanima svi zainteresovani priključe velikom broju posetilaca iz zemlje i inostranstva koji su svoje mesto za Big Snow Kop festivalu već obezbedili.
     
    Festival organizuju EXIT tim, osnivači EXIT festivala i MK Mountain Resort, lider planinskog turizma na Balkanu uz podršku Skijališta Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj republike Srbije.
     
    Poslednje pripreme za sedmodnevni festival koji se ove godine održava na Kopaoniku od 19 – 25. marta su uveliko u toku i zagrevanje je več počelo, kako na promo žurkama širom Srbije tako i na Kopaoniku gde je prostor za preko 10 bina već spreman. Pregled dnevnih bina predstavljen je na mapi festivala, gde će širom planine, popularni Dj-evi domaće scene kao i gosti iznenađenja preko dana „zagrevati“ skijaše i bordere, kao i bine u centru za sve koji su tu da uživaju u dobroj muzici, suncu i planini. 
     
    Noćne bine su svakako mesto gde će se odigravati glavni program festivala – pre svega na centralnoj bini u okviru dvorane hotela Grand, koja prima do 4000 ljudi,  gde će nastupiti glavni najavljeni izvođači. Postojeći klubovi, barovi i restorani pretvoriće se u mesta festivalske zabave koja traje do jutarnjih sati a gde će biti zastupljeni različiti muzički pravci urbane scene.
     
    U okviru muzičkog programa festivala, potvrđeno je više od 100 vrhunskih svetskih, domaćih i regionalnih izvođača, među kojima izdvajamo: Basement Jaxx, DJ Fresh, MS Dynamite, Freestylers, Darkwood Dub, Disciplin a Kitschme, Rambo Amadeus, a očekuje se najava novih izvođača, koji će posebno obradovati domaću publiku, kako nagoveštavaju organizatori. Ne samo da su svi aranžmani po najpovoljnijim cenama gotovo već rasprodati, već su potvrdom dolaska na festival ljudi iz javnog života – glumaca, sportista, muzičara i mnogih drugih, ubrzano popunjavaju i ekskluzivni kapaciteti.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE