Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Simens predstavlja planove razvoja za fabriku u Subotici

    Siemensova fabrika u Subotici, najznačajniji domaći proizvođač električnih mašina i pretvarača koji se primenjuju u oblasti obnovljivih izvora energije, najavila je da će investirati u proširenje proizvodnih kapaciteta i u proizvodnju novog tipa generatora i time otvoriti nova radna mesta.

     
    Rukovodstvo Siemensove fabrike u Subotici će sutra predstaviti planove razvoja, navodi se u saopštenju te kompanije i dodaje da je, zahvaljujući kvalitetu proizvoda, stručnosti zaposlenih i postignutim rezultatima, centrala Siemensa odlučila da proces proizvodnje novog tipa generatora za vetro elektrane realizuje baš u Siemens fabrici u Subotici.
     
    Kao „reprezentativan primer ovog segmenta srpske privrede, koji Srbiju postavlja na tehnološku mapu sveta, a kompaniju Siemens d.o.o. Beograd među prvih deset izvoznika u Srbiji“, ova fabrika je dokaz uspešne primene principa energetske efikasnosti i ekološke odgovornosti.
     
    Na konferenciji u Subotici će govoriti generalni direktor Siemensa Beograd Tihomir Rajlić i direktor Siemensove fabrike u Subotici Ištvan Sekula.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE