Izgradnja bazena u Rumi počinje 2. aprila

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Izgradnja bazena u Rumi počinje 2. aprila

  U Gradskoj kući u Rumi svečano su potpisani ugovori o izgradnji bazena u tom gradu. Od 11 ponuđača, koliko ih je učestvovalo sa ponudama za izgradnju, radovi su povereni grupi izvođača “Projektomontaža” iz Beograda i “Graditelj” iz Novog Sada, saopšteno je na sajtu opštine Ruma.

  Potpisivanju su prisustvovali Siniša Zorić, generalni direktor “Projektomontaže”, Ljupko Kalaba, direktor građevinskog preduzeća “Graditelj”, direktorica Javnog preduzeća za građevinsko zemljište i puteve Ruma, Nada Harš, predsednik opštine Ruma, Goran Vuković i zamenik predsednika opštine Ruma, Dragan Kardaš.
   

  U poslednjih dvadeset godina ovo je najveći projekat opštine Ruma. U prvoj fazi će biti izgrađen bazen na otvorenom, dok će posetiocima bazen biti na raspolaganju i u zimskom periodu pošto je predviđeno montažno pokrivanje bazena u drugoj fazi izgradnje.

  Osim olimpijskog bazena na kom će moći da se održavaju sportska takmičenja, predviđena je i izgradnja manjeg bazena za decu. Za izgled bazena bila je zadužena firma “Projekt” iz Rume. Kompleks na poznatom izletištu u Rumi će sadržati i sportske terene za tenis, rukomet, košarku i druge sportove, a u okviru centra će biti smešten i parking.
   

  Radovi na izgradnji bazena počinju 2. aprila 2012. godine, a rok za završetak prve faze radova je jun 2013. godine. Vrednost projekta je 350 miliona dinara i u potpunosti se finansira iz budžeta opštine Ruma.
   

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE