Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Besplatno razgledanje Beograda iz tramvaja tokom vikenda

    Turistička organizacija Beograda će tokom predstojećeg vikenda organizovati besplatno razgledanje grada iz tramvaja uz pratnju vodiča.

    Turističko razgledanje grada iz tramvaja uz pratnju vodiča biće organizovano danas od 19 do 20 sati na srpskom i od 20 do 21 sat na engleskom jeziku. Ta tura biće organizovana i u subotu od 17 do 18 sati na srpskom i od 18 do 19 sati na engleskom jeziku.
     

    Vožnja tramvajem trajaće 60 minuta, broj mesta ograničen je na 25 osoba, a polazak je sa okretnice kod Zoo-vrta, odakle tramvaj ide ulicom Tadeuša Košćuška, staje kod Kalemegdana i zatim pored pristaništa, Karađorđevom ulicom pored Železničke stanice, pa Nemanjinom, Resavskom, Bulevarom kralja Aleksandra do Vukovog spomenika pa ulicom Cara Dušana.

    Druga vikend ponuda je šetnja kroz antički Singidunum, koja će biti organizovana u nedelju, 25. marta, trajaće 120 minuta, a košta 200 dinara.

    Šetnja počinje u 11 sati kod spomenika knezu Mihailu, i ide preko Trga Republike do Beogradske tvrdjave i parka Kalemegdan, gde se pod zemljom nalaze rimske lampe, keramičke posude, ostaci ognjišta, legionarske barake, rovovi, rimski grobovi i trase bedema, kao svedoci moćnog antičkog Singidunuma koji su sagradili Rimljani.
     
    Svi zainteresovani za pomenute ponude mogu se prijaviti u Turističko-informativnom centru u Knez Mihailovoj 6.
     
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE