Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nagrađene najbolje benzinske stanice u Crnoj Gori

    Hellenic Petroleum grupa, jedna od vodećih naftnih kompanija u regionu, u sklopu koje se nalazi i kompanija Jugopetrol AD Kotor, je i ove godine organizovala takmičenje za najbolju benzinsku stanicu.

    Cilj ovog takmičenja nazvanog „ЕKО Network Championship“ je vrednovanje rada menadžera EKO benzisnkih stanica i njihovih regionalnih menadžera, kako u Crnoj Gori tako i u ostalim zemljama gde posluje kompanija Hellenic Petroleum, kao Što su Grčka, Kipar, Srbija i Bugarska.

    Menadžeri benzinskih stanica bili su ocenjivani tokom cele godine i to u nekoliko različitih kategorija, kao što su siguran rad benzinske stanice, efikasnija usluga, odnos sa kupcima kao i postizanje godišnjih poslovnih ciljeva.

    Na kraju kada su sabrani svi rezultati dobijen je i pobednik a to je ove godine benzinska stanica Bar 1, iz Bara, sa menadžerom benzinske stanice Darkom Popovićem i regionalnim menadžerom Nedjeljkom Kustudićem.

     

    Ove godine u „EKO Network Championship“ predstavljena je i kategorija „Ali Star servisni tim“ čiji je kriterijum za nagradu bio odlična usluga i odnos sa kupcima.

    Za pobednika u Crnoj Gori u ovoj kategoriji proglašena je benzinska stanica Očinići na Cetinju, sa menadžerom benzinske stanice Borisom Jovanovićem i regionalnim menadžerom Miodragom Kaluderovićem.

    Menadžeri benzinskih stanica koji su osvojili nagrade i njihovi regionalni menadžeri nagrađeni su na posebnoj svečanosti održanoj u sedištu Hellenic Petroleum Grupe, u Grčkoj.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE