Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počinje 12. Trenchtown

    Regionalni muzički festival Trenchtown, 12. po redu, počinje danas i trajaće do 2. maja u prirodnoj oazi Etno kampa nadomak Palića.
     

    Organizatori najavljuju celodnevni provod i puno koncerata poznatih domaćih i regionalnih izvođača na dve bine. Kako su saopštili organizatori, Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš“ iz Subotice, bendovi koji će nastupiti na velikoj bini ove godine su: Sevdahbaby, Elemental, Atheist Rap, Superhicks, Eva Braun, Jinx, Eyesburn, Kolorstar i Ruts Roket.
     
    Na maloj bini nastupiće ukupno 18 izvođača.
     
    I ove godine uz kupljenu ulaznicu za sva tri dana, posetioce čeka mesto za šator i parking, uz svu neophodnu infrastrukturu za smeštaj u festivalskom kampu. Mesto u kampu je i dalje potpuno besplatno, ali će moći da ga rezervišu samo posetioci koji kupe komplet ulaznicu za sve dane. Kako navode organizatori, komfor u kampu je bitno poboljšan unapređenom infrastrukturom mobilnih tuševa sa toplom vodom kao i većim brojem toaleta.
     
    Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama u 40 gradova i mesta u Srbiji po ceni od 820 dinara za pojedinačne (jednodnevne) ulaznice i 1.980 dinara za komplet karata za sve dane Festivala. Ulaznice se u Subotici mogu kupiti u klub restoranu The Code ili preko sajta www.gigstix.com
     
    Tokom dana, posetioci festivala će moći da prate razne sadržaje u okviru Kultur Fitnes programa, a kako navode organizatori, već od ranog popodneva kreće muzički program koji će svakog dana trajati do kasno u noć.
     
    Kao i prošlih godina i ove godine će biti obezbeđen prevoz do Etno kampa i nazad. U ponudi će biti tradicionalna jela vojvođanske kuhinje.

     
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE