Publika "Nušićevih dana" odabrala najbolje

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Publika “Nušićevih dana” odabrala najbolje

  Najbolja predstava po oceni publike 29. “Nušićevih dana” u Smederevu je “Pozovi M, radi užitka”, Mirjane Bobić Mojsilović.
   
  Izvedbom Sterijine komedije “Zla žena”, u tumačenju glumaca Narodnog pozorišta “Toša Jovanović” iz Zrenjanina u nedelju 29. aprila je završen festivalski program “Nušićevih dana”. Publika je glasala za najbolja glumačka ostvarenja i ocenjivala predstave. 

  Predrag Miki Manojlović dobio je nagradu publike za ulogu Milana u predstavi “Kumovi” Dušana Kovačevića. Predstavu je režirao autor teksta, a igrali su glumci Zvezdara teatra. 

  Aneta Tomašević je nagrađena za ulogu Sarke u predstavi “Ožalošćena porodica”, u režiji Bojane Lazić, i izvedbi Šabačkog pozorišta, a Katarina Žutić dobila je nagradu za ulogu Lorete u predstavi “Pozovi M radi užitka”, Mirjane Bobić Mojsilović. 

  Sanja Ristić-Krajnov dobila je nagradu za ulogu Sultane u predstavi Narodnog pozorišta “Toša Jovanović” iz Zrenjanina, “Zla žena”, u režiji Egona Savina. 

  Dragan Petrović je nagrađen za ulogu doktora D u istoimenoj predstavi, koju je režirao Goran Marković u Beogradskom dramskom pozorištu. 

  Za ulogu služavke Sofi u predstavi “Ujež”, u režiji Radoslava Milenkovića, iz Srpskog narodnog pozorišta Novi Sad, nagradu je dobila Sanja Ristić-Krajnov.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE