Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Muzički program Miksera

    Na Mikser festivalu, koji će se održati od 25. maja do 2. juna širom Savamale, nastupiće više od 60 izvođača iz zemlje, regiona i sveta, a biće zastupljeni muzički pravci od džeza do roka kao i različite epohe u muzici, najavili su organizatori.
     
    Publici Miksera predstaviće se kako etablirani muzički izvođači tako i neafirmisani muzičari. Muzički program će otvoriti kompozitorka, pevačica i aranžerka Aleksandra Anja Đorđević čija su dela izvođena na mnogim regionalnim festivalima, kao i u SAD, Australiji i Italiji. Tokom festivala, publika će moći da sluša i jedan od najcenjenijih bendova u regionu „Goribor“ čiji je zvuk mešavina trip hopa i bluza, kao i zagrebački elektro-pop-pank sastav „Lollobrigida“. Iz Kelna dolazi Majkl Majer, jedan od najvećih autoriteta na nemačkoj elektronskoj sceni, a publiku Miksera čeka i Danijel Miler, najuticajnija ličnost u istoriji tehnopopa. Duh pariske andergraund dens scene publika će osetiti uz didžej nastup I:Cube-a, a najavljen je i dolazak avangardnog rok benda iz Istanbula „Replikas“. Tokom Miskera nastupiće i Lejdi Jelena, francuski elektro-pop sastav „Juno“, beogradski dark vejv bend „Kill Me Laser“, didžej Undo i domaći didžejevi Brka, Tijana T, Filip, Brickwall Brigade, Ewox, Marko Milosavljević.
     
    Novitet ovogodišnjeg Miksera je program realizovan sa Umbria džez festivalom gde će nastupiti nekaljeni muzičari, nade džez muzike, učenici i studenti Berklija. Posebnost ovogodišnjeg muzičkog programa su i nastupi garažnih rok bendova. Za retro muzički program zasnovan na muzici 1950ih i 1960ih pobrinuće se Tomo Ricov i Robert Mareković iz Zagreba, kao i grupa „Billie & The Kids“. Dis-patch je za ovogodišnji Misker pripremio program pod nazivom „Tri trećine“ koji će kroz tri zasebna segmenta obuhvatiti više od 20 izvođača iz Srbije, Hrvatske, Bugarske, Slovenije, Nemačke, Velike Britanije, SAD i Kine koji će svoje umeće prikazati u vidu koncerata i didžej nastupa.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE