400.000 vaučera od srede - ko sve može na odmor u Srbiji sa popustom?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  400.000 vaučera od srede – ko sve može na odmor u Srbiji sa popustom?

  Prijave građana za korišćenje nove ture vaučera za godišnji odmor u Srbiji moguće je podneti od srede 13. maja na šalterima JP Pošta Srbije u celoj zemlji.

  „Građanima Srbije na raspolaganju je 400.000 novih vaučera, koje je moguće iskoristiti do 20. novembra ove godine”, navodi se iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

  Podsetimo, Ministarstvo je u januaru i februaru podelilo 160.000 vaučera.

  Preuzimanjem besplatnih vaučera za smeštaj u Srbiji moguće je pokriti račun u vrednosti od 5.000 dinara, navodi se u obaveštenju za potencijalne korisnike vaučera.

  Do sada su vaučere mogli da dobiju korisnici prava na penziju, nezaposlenI registrovanI u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, ratni vojni invalidi i civilni invalidi rata, korisnici prava na naknadu na porodičnu invalidninu po palom borcu, nosioci aktivnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, radno angažovana lica sa primanjima ispod 60.000.

  Izmenama i dopunama Uredbe o korišćenju vaučera su, pored gore navedenih kategorija koje mogu da koriste vaučere, propisane i sledeće novine:

  Povećan je limit primanja za radno angažovane osobe, kao i za ratne vojne invalide i civilne invalide sa 60.000 na 70.000 dinara.

  Prošren je obuhvat građana koji imaju pravo na vaučere na studente prvog, drugog i trećeg stepena.

  Takođe, proširena je i mogućnost korišćenja vaučera za smeštaj u ugostiteljskim objektima u celoj zemlji, bez izuzetka (do sada su bili izuzeti Beograd i Novi Sad).

  Izvor: BIZlife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE