Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Palma: Vlada će biti formirana za 20 dana

    Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da očekuje da za 20 dana bude formirana Vlada Srbije.
     
    On je istakao, da će Vlada biti formirana sa Demokratskom strankom i dodao, da ne zna koja partija će još činiti većinu u republičkom parlamentu.
     
    „Boris Tadić ima najveću međunarodnu popularnost od svih političara u Srbiji, a u narednom periodu nam treba dosta investitora iz Evrope, koji traže političku stabilnost“, rekao je Marković Tanjugu.Marković je istakao da će politička stabilnost biti ostvarena sa Borisem Tadićem na čelu vlade Srbije.
     
    On je rekao i da ne zna da li će na današnjem sastanku koalicije SPS-PUPS-JS i DS biti razgovora o personalnim rešenjima, ali da se JS neće boriti ni za jedno ministarsko mesto već za buduću platformu države.
     
    Marković je novinarima pre konstitutivne sednice Skupštine Jagodine rekao, da danas predaje dužnost gradonačelnika Ratku Stevanoviću, ali da se u suštini ništa neće promeniti.“Mi smo tim, negujemo timski rad i tako će i ostati“, rekao je lider JS, dodajući da će biti na čelu poslaničkog kluba te stranke koji će imati sedam poslanika u republičkom parlamentu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE