Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Zatvaranje Gazele tokom vikenda

    Most Gazela biće zatvoren za saobraćaj u oba smera od subote uveče u 22h do nedelje u 10h kad će Putevi Srbije vršiti test opterećenja na čeličnoj konstrukciji.

    Reč je o prvom delu testa opterećenja, a sva vozila koja u tom periodu prolaze kroz Beograd od Šida ka Nišu mogu se na Dobanovačkoj petlji prebaciti na Obilaznicu oko Beograda i ići do petlje Bubanj potok, gde će se uključiti na autoput prema Nišu.

    Ova alternativa je već predviđena kao obavezna za tranzitni saobraćaj za teretna vozila teža od tri i po tone, saopštili su Putevi Srbije.

    Sa autoputa ispred Beogradske arene na prvoj petlji preko izlazne rampe vozila će ići u ulicu Španskih boraca i dalje ulicom Đordja Stanojevića do saobraćajnice ispred kompleksa „Delta sitija“.

    Potom će tom saobraćajnicom ispred „Delta sitija“ ući u ulicu Jurija Gagarina kojom će izaći na most na Adi.

    Prelaskom preko mosta, na prvom isključenju ulazi se u Radničku ulicu i potom u Kirovljevu (rampa prema Banovom Brdu), gde se po završetku rampe ulazi u ulicu Visoku, Paštrovićevu i nazad u Radničku i Bulevarom Vojvode Mišića do Mostarske petlje, gde se uključuju na autoput u pravcu Niša.

    Vođenje saobraćaja na svim skretanjma počev od izlaska sa autoputa kod saobraćajne petlje Arena pa do vraćanja na autoput u pravcu Niša, na Mostarskoj petlji biće obeleženo posebnim saobraćajnim znacima na kojima će jasno biti obeležena oznaka Niš.

    U smeru od Niša ka Šidu vozila u tranzitnom saobraćaju mogu se na petlji Bubanj potok prebaciti na Obilaznicu oko Beograda i ići do Batajničke petlje, gde će se uključiti na pravac autoputa prema Šidu. Ova alternativa je, takođe, već predviđena kao obavezna za tranzitni teretni saobraćaj vozila teža od tri i po tone.

    Tranzitna vozila koja dođu autoputem do mosta Gazela sa autoputa preko Mostarske petlje ući će u Bulevar Vojvode Mišića i iza Beogradskog sajma popeće se rampom na most na Adi.

    Po prelasku mosta izaćiće se u ulicu Jurija Gagarina kojom će se ići do kompleksa „Delta sitija“ i ispred njega postojećom saobraćajnicom ući u ulicu Đorđa Stanojevića i dalje ulicom Španskih boraca, do saobraćajne petlje Arena, gde se uključuju na autoput u pravcu Šida.

    Vođenje saobraćaja na svim skretanjma počev od izlaska sa autoputa kod saobraćajne petlje Mostar do vraćanja na autoput u pravcu Šida na saobraćajnoj petlji Arena biće obeleženo posebnim saobraćajnim znacima na kojima će jasno biti obeležena oznaka Šid.

    Učesnici lokalnog gradskog putničkog saobraćaja koristiće Brankov most, Stari savski most i novi most na Adi, bez posebnog saobraćajnog vođenja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE