Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Kreativne radionice u okviru izložbe „Džinovski insekti i praistorijske morske nemani“

    Agencija Sevent, u saranji sa JP Ada Ciganlija i Ateljeom Milene Čvorović, svakog vikenda u okviru izložbe „Džinovski insekti i praistorijske morske nemani“ organizuje dečije kreativne radionice.

    Izložba je locirana na Makiškoj strani Ade Ciganlije, a otvorena je svaki dan od 10 do 21h. Zbog visokih tempertaura u prepodnevnim i ranim popodnevnim časovima, organizatori su doneli odluku da promene termin radionica. Tako će umesto od 10 do 12h, radionice počinjati u 18.30 i trajaće do 20.30h.

    Mlađi posetioci će ovog vikenda imati priliku da pomoću tehnike crteža u kombinaciji sa kolažom prikažu svoje viđenje džinovskih insekata i morskih nemani koje su videli na izložbi, a u tom poduhvatu podršku će im pružiti stručni predavači iz Ateljea. Ova tehnika sastoji se u tome što nastavnik zalepi deo kolaža, dok deca nastave odnosno završe taj kolaž tehnikom crteža.

    Izložbu i kreativnu radionicu su tokom protekle nedelje posetila i deca iz novoformiranih naselja „Lipovica“, „Makiš“ i „Kijevo“. Agencija Sevent je na inicijativu Sekretarijata za socijalnu zaštitu, ovoj deci obezbedila određeni broj besplatnih karata kako bi i oni imali priliku da se susretnu sa ovim nesvakidašnjim prizorima, a nakon toga prikažu svoju kreativnost.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE