Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Nastavak radova na trasi Bulevara Evrope u Novom Sadu

    Na četvrtoj deonici Bulevara Evrope u Novom Sadu poslovi idu po planu, a trenutno su najintenzivniji radovi na delu od Rumenačkog puta do kanala DTD gde je počela montaža glavnih nosača nadvožnjaka. Prvih sedam komada je montirano i polako se pojavljuju obrisi planiranog nadvožnjaka preko železničkih koloseka u pravcu budućeg mosta.

    Na samoj trasi bulevara u toku je iskop zemlje i nasipanje slojeva peska. Na mestu gde su nedavno uklonjeni objekti koji su pripadali Veterinarskom institutu arheolozi završavaju svoja istraživanja inače već okončana na prvom delu četvrte deonice Bulevara, koja se proteže do kanala.

    Nastavak radova na trasi Bulevara Evrope, na njegovoj četvrtoj deonici, obuhvata potez od Rumenačkog puta do autoputa E-75, u ukupnoj dužini od oko 3.100 metara. Radovima na izgradnji mosta preko kanala DTD, koji su započeti u decembru prošle godine počela je realizacija četvrte deonice Bulevara Evrope. Budući most biće dugačak 176 metara, širok 13,70 metara, a imaće dve kolovozne trake, pešačke i biciklističke staze.

    U okviru planiranih radova biće izgrađena saobraćajnica sa dve kolovozne i sa po dve saobraćajne trake, pešačke staze širine tri metra, biciklističke staze širine dva metra sa obe strane kolovoza, kao i novo javno osvetljenje. Izgradiće se i dve kružne raskrsnice, jedna pre kanala DTD, kao veza sa Privrednikovom ulicom, a druga posle kanala prema autoputu, kao veza sa Primorskom ulicom.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE