Elvisova nedelja povodom 35 godina od smrti - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Elvisova nedelja povodom 35 godina od smrti

  Obožavaoci Elvisa Prislija okupljaju se ove sedmice u Grejslendu u Memfisu, povodom 35. godišnjice smrti “kralja rokenrola”.

  Organizatori Elvisove nedelje, koja se održava svake godine, očekuju da će ovogodišnja manifestacija biti najposećenija do sada, imajući u vidu da će na njoj učestvovati i Prislijeva udovica Prisila i njihova ćerka Liza Mari. “Elvis privlači obožavaoce”, kazao je Džo Gersio, koji je radio na organizaciji Elvisovih koncerata od 1970. do pevačeve smrti 16. avgusta 1977, u 43. godini. “A to se ne može reći za mnogo ljudi” u šou biznisu, dodao je.

  Elvisova nedelja, koja zapravo traje devet dana, počela je prošlog petka u Memfisu. U centru manifestacije je šator sa 1.200 mesta opremljen klima uredjajem, osmišljen po uzoru na Elvisovo imanje Grejslend. Nedaleko od šatora izloženi su ostaci pevačevog privatnog aviona. Pred kapijama Grejslenda večeras će se održati bdenje uz sveće. Za četvrtak je u planu koncert na gradskom stadionu, na kojem će Prisila i Liza Mari Prisli i članovi Elvisove grupe izvesti njegove hitove, kao i pesme bluz, gospel i kantri žanra koje su ga inspirisale.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE