Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Zavirite u jedan od najsavremenijih poslovnih prostora u regionu

    Na osnovu projektnog zadatka koji je sastavila stručna ekipa srpskog ogranka belgijiske kompanije „Delhaize“ i belgijska firma „AOS“, a rezultat je intervjuisanja velikog dela zaposlenih i potreba klijenta, tim stručnjaka iz biroa „A3 Architects“ je za kompaniju „Delhaize-Europe Serbia“, osmislio jedan od najsavremenijih poslovnih prostora u okruženju. Regionalna centrala od oko devet hiljada kvadratnih metara i preko osam stotina radnika, projektovana je po najstrožim evropskim i svetskim standardima.

    „Zgrada je potpuno digotalizovana, a na raspolaganju su vam najsavremeniji interaktivni sistemi koji svakodnevni rad čine lakšim. Čitav objekat je organizovan kroz vise „landscape office-a„ a svaki od njih ima takozvani „bubble“ (balon), prostoriju koju inače možete naći u kompanijama poput „Microsoft“ korporacije, u kojoj se možete izolovati onda kada vam je potrebna potpuna tišina i koncentracija“, rekao je Aleksandar Mitić iz „A3 Architects“.

    Objekat ima tri sprata i preko trideset različitih tipova sala za sastanke. U velikoj meri su korišćeni prirodni materijali, vodilo se računa o ekološkom aspektu, kao i o uštedi električne energije. Zaposlenima su na raspolaganju uz garažu i parking mesta za bicikle, tuševi, restoran, dok svaki otvoreni prostor ima svoj „coffee corner“ gde se možete opustiti i popričati sa kolegama. Ukoliko neko poželi da pauzu iskoristi za džoging, u blizini se nalazi i atletska staza.

    Tim „A3 Architects“, partnerska firma „NOA Advertising“ spada među malobrojne beogradske arhitektonske biroe koji rade u velikoj meri i izvan granica Srbije. Projektovali su u Londonu, Moskvi, Beču i Cirihu, a osim za kompaniju „Delhaize“, radili su i za velike kompanije: KPMG, „Banca Intesa“, „Marfin Bank“, Ujedinjene srpske pivare – članica „Heineken grupe“, „MPC properties“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE